Home Lubrifianti si unsori

www pe site

Lubrifianti Fuchs

 

Lubrifianti alimentari Cassida

VCI

 

ANTICORIT VCI UNI SERIA P

Hârtii VCI perfecte pentru ambalat sau acoperirea metalelor sau a pieselor din combinații de metale, Disponibile în diferite dimensiuni și detalii. De asemenea disponibile cu strat exterior PE. Produsele pot fi imprimate cu logo-ul clientului, etc...

ANTICORIT VCI UNI SERIA S

Pudră VCI ambalată în pungi permeabile de hârtie care sunt amplasate simplu în interiorul ambalajului. Adecvată pentru toate tipurile de metale și combinații de metale.

ANTICORIT VCI UNI SERIA G

Granule VCI ambalate în pungi PE, microperforate care sunt amplasate simplu în interiorul ambalajului. Adecvate pentru toate tipurile de metale și combinații de metale.

ANTICORIT VCI UNI SERIA T

Tablete VCI ușor de folosit și perfecte pentru depozitare intermediară. Adecvate pentru toate tipurile de metale și combinații de metale.

ANTICORIT VCI UNI SERIA FI

Spume VCI disponibile în ambalaje de diferite dimensiuni și detalii, de ex. ca suport pentru protecțiile împotriva coroziunii la cutiile de unelte, întrerupătoare, panouri de control și electronice. De asemenea ca role de spumă: ideale unde este necesară o protecție adițională mecanică. Adecvată pentru toate tipurile de metale și combinații de metale.

ANTICORIT VCI UNI SERIA FI

Straturi VCI, gamă cuprinzătoare, disponibilă în ambalaje cu diferite dimensiuni și detalii. Produsele pot fi imprimate cu logoul clientului, etc. De asemenea disponibile ca pungi VCI, de ex. ca pungi standard pentru euro-paleți. Adecvate pentru toate tipurile de metale și combinații de metale.

ANTICORIT VCI UNI SERIA O

Ulei mineral cu proprietăți VCI. Adecvat pentru toate tipurile de metale și combinații de metal. Perfect pentru protecția împotriva coroziunii a motoarelor, cutiilor de viteze, rezervoare și pompe.

ANTICORIT VCI UNI SERIA IP

Fluide VCI. Combinație perfectă a lichidelor VCI cu solvent fără miros. Soluția se usucă fără urme. Adecvat pentru toate tipurile de metal și combinații de metal. În special aplicabile pentru protecția împotriva coroziunii a ambalajelor transportate.

ANTICORIT VCI UNI SERIA W

Fluide VCI pentru a se folosi cu produse pe bază de apă precum detergenții și aditivii sistemelor de răcire. Adecvate pentru toate tipurile de metale și combinații de metale.

Lub Asyst: Anticorozivi Lub Asyst: Anticorozivi

Home | Selector ulei | Produse | Oferte speciale | Cataloage / broșuri | English | Contact

Traduceri tehnice oferite de TTE