Home Lubrifianti si unsori

www pe site

Lubrifianti Fuchs

 

Lubrifianti alimentari Cassida

Uleiuri pentru transmisii industriale

 

Plantogear S

Uleiuri de transmisie, de înaltă performanță, ecologici, rapid biodegradabili pe bază de esteri sintetici saturați. Proprietăți excelente tribologice. Depășește cerințele CLP-E conform ISO 12925-1:CKC, CKD, CKE. Aprobați de producătorii bine cunoscuți de transmisii.

RENOLIN AWD

Uleiuri speciale pe bază de ulei mineral. Reduc fricțiunea și detergent. Stabilitate excelentă la îmbătrânire. Protecție bună împotriva micro-pitting-ului. Performanță bună Brugger: >70 N/mm2. Uleiuri CLP-D de transmisie conform ISO 12925-1:CKC, CKD.

RENOLIN CLP Plus

Uleiuri speciale de transmisie, pe bază de ulei mineral. Reduc frecarea și detergent. Stabilitate excelentă la îmbătrânire. Bună protecție împotriva micro-pitting-ului. Este posibilă extinderea intervalelor de schimb ulei. Aprobate de producători recunoscuți de transmisii, ISO 12925-1:CKC, CKD.

RENOLIN CLPF Super

Rafinați speciali cu o bună stabilitate la îmbătrânire, conținând MoS2 și aditivi sinergetici EP. Pe bază de ulei mineral. Pentru transmisii cu încărcări mari special pentru condiții nefavorabile și pentru aplicații supuse unor încărcări și șocuri intermitente. Depășesc cerințele uleiurilor CLPF de transmisie conform ISO 12925-1:CKC, CKD.

RENOLIN CLP

Uleiuri dezelmusionante, industriale de transmisie cu o bună stabilitate la îmbătrânire și performanță EP. Uleiurile RENOLIN CLP îndeplinesc și depășesc specificațiile stabilite în ISO 12925-1:CKC, CKD. Protecție excelentă împotriva micro-pitting-ului. Aprobați de către producătorii bine cunoscuți de transmisii.

RENOLIN DTA

Uleiuri hidraulice și generale de lubrifiere cu aditivi pentru îmbunătățirea stabilității la îmbătrânire și protecție împotriva coroziunii. Uleiuri CL de lubrifiere conform DIN 51517-2 și uleiuri hidraulice HL conform DIN 51 524-2, ISO 12925-1 CKB.

Renolin HighGear Synth

Ulei special de transmisie cu aditivi de ultimă generație pe bază de PAO. Protecție excelentă împotriva uzurii și de asemenea în condiții de frecare foarte puternică. Depășește cerințele ISO 12925-1:CKC, CKD, CKE.

Renolin HighGear

Ulei special de transmisie cu aditivi de ultimă generație pe bază de ulei mineral și aditivi sinergetici de lucru. Protecție excelentă îimpotriva uzurii și de asemenea în condiții de frecare puternică. Depășește cerințele ISO 12925-1:CKC, CKD, CKE.

Renolin MORGEAR

Uleiuri speciale de lubrifiere și de transmisie cu proprietăți bune de dezemulsionare și aditivi împotriva uzurii ușoare. Pentru lubrifierea rulmenților Morgoil la oțelării și laminoare. (îndeplinesc cerințele Danieli și SMS).

RENOLIN PG

Uleiuri de transmisie, complet sintetice, pe bază de poliglicol cu cea mai bună stabilitate la îmbătrânire și proprietăți EP. Comportare excelentă la temperaturi scăzute, index ridicat de vâscozitate și coeficienți foarte scăzuți de fricțiune. Protecție excelentă împotriva micro-pitting-ului. Depășește cerințele CLP-PG conform ISO 12925-1:CKC, CKD, CKE, CKT. Nemiscibil sau compatibil cu uleiurile minerale. Aprobați de producătorii bine cunoscuți de transmisii.

RENOLIN SYNGEAR 220 HT

Ulei industrial de transmisie EP, complet sintetic, de mare temperatură, pe bază de poliglicoli selectați (PAG). Excelentă protecție la uzură conform cu DIN 51517-3 (2004): CLP-PG și ISO 6743-6 CKC/ CKD/CKT.

RENOLIN UNISYN CLP

Uleiuri complet sintetici pe bază de PAO pentru transmisie cu o bună stabilitate la îmbătrânire, index foarte ridicat de vâscozitate și un punct foarte scăzut de congelare. Protecție excelentă împotriva micro-pitting-ului. Depășește cerințele CLP-HC conform ISO 12925-1:CKC, CKD, CKE. Miscibil și compatibil cu uleiurile minerale. Aprobat de producătorii bine cunoscuți de transmisii.

Home | Selector ulei | Produse | Oferte speciale | Cataloage / broșuri | English | Contact

Traduceri tehnice oferite de TTE