Home Lubrifianti si unsori

www pe site

Lubrifianti Fuchs

 

Lubrifianti alimentari Cassida

Uleiuri de motor pentru motociclete

 

SILKOLENE COMP 2 PLUS

Electrosyntec Technology

Ulei complet sintetic, pentru motoare de curse în doi timpi. Perfect pentru motoarele GP de curse. Recomandat pentru sistemele Premix și Autolube.

Specificații/aprobări: API TC, JASO FC, ISO-L-EGD

SILKOLENE COMP 4 SAE 10W-30/SAE 10W-40/SAE 15W-50/SAE 20W-50

Electrosyntec Technology

Ulei sintetic pentru motoare în patru timpi. Cu vâscozități diferite pentru motoarele cu lubrifiere comună a cutiei de viteze și ambreiajului.

Specificații/aprobări: API SG/SH/SJ

SILKOLENE PRO 2

Electrosyntec Technology

Ulei complet sintetic, pentru motor de curse în doi timpi. Special formulat pentru condiții extreme. A nu se amesteca cu alte uleiuri convenționale pentru motoare în doi timpi. Adecvat doar pentru sistemele Premix.

SILKOLENE PRO 4 PLUS SAE 5W-40/SAE 10W-50/SAE 10W-60

Electrosyntec Technology

Ulei pentru motoare de curse în 4 timpi complet sintetic, pe bază de esteri sintetici. Special formulat pentru a se utiliza în „super-bikes” și alte competiții.

Specificații/aprobări: API SG/SH/SJ

SILKOLENE PRO 4 SAE 10W-40/SAE 15W-50

Electrosyntec Technology

Ulei complet sintetic, pentru motoare de curse în patru timpi și pentru toate motoarele „preparate” ale motocicletelor.

Specificații/aprobări: API SG/SH/SJ

SILKOLENE PRO CHAIN

Spray lubrifiant, complet sintetic pentru lanț utilizabil in circuite de viteză, curse și motocros. Pentru toate lanțurile cu sau fără inele O.

SILKOLENE PRO KR2

Ulei pentru carturi de curse în doi timpi cu ulei de bază sintetic și ulei de ricin. A se utiliza raportul de amestec recomandat de producător. A nu se amesteca cu alți lubrifianți.

SILKOLENE PRO R SAE 0W-20

Electrosyntec Technology

Ulei complet sintetic, pentru motoarele de curse în patru timp pe baza ultimei tehnologii Electrosyntec. Formulare specială de curse. Doar pentru aplicații în cadrul competițiilor profesioniste.

SILKOLENE PRO RSF 2,5WT/5WT/7,5WT/10WT/15WT

Fluide complet sintetice pentru amortizoare și uleiuri speciale de furcă cu un index ridicat de vâscozitate. Special formulat pentru curse.

SILKOLENE SUPER 4 SAE 10W-40/SAE 20W-50

Ulei de motor cu tehnologie de sinteză MC pentru motoare în patru timpi. Produs de înaltă calitate oferind protecție excelentă.

Specificații/aprobări: API SF/SG

SILKOLENE SUPER 4 SAE 15W-40

Ulei de motor în patru timpi pe baza unei formule cu ulei de bază selectat. Formularea a fost dezvoltată special și aprobată pentru motociclete BMW. Tehnologia excepțională a aditivilor este adecvată pentru motocicletele BMW cu și fără ambreiaje umede.

Specificații/aprobări: API SF/SG, BMW motociclete

SILKOLENE V-TWIN SAE 20W-50

Ulei mineral, pentru motoare în patru timpi. Special proiectat pentru motocicletele Harley-Davidson și motociclete europene/japoneze Metric V-Twins.

Specificații/aprobări: SAE API SJ

SILKOLENE V-TWIN SAE 80W-90

Ulei sintetic pentru transmisie special formulat pentru Harley-Davidson și motocicletele europene/japoneze Metric V-Twins.

Specificații/aprobări: API GL-5.

Home | Selector ulei | Produse | Oferte speciale | Cataloage / broșuri | English | Contact

Traduceri tehnice oferite de TTE