Home Lubrifianti si unsori

Fuchs Lubricants

 

Peste 80 de ani de experiență în lubrifianți

Fuchs Schmierstoffe Europe GmbH, fondată în 1931 în Mannheim, Germania, este membră a grupului Fuchs Petrolub AG, lider mondial ca furnizor de lubrifianți printre companiile independente.

Fuchs este o companie de top, recunoscută în întreaga lume pentru inovațiile pe care le-a adus în domeniul lubrifianților și produselor conexe din industrie, care oferă o gamă completă de lubrifianți, soluții personalizate de specialitate pentru nișe de piață variate, pentru a completa produsele sale standard, consultanță completă și capabilități de service.

Fuchs oferă lubrifianți pentru sute de aplicații - inclusiv lubrifianți pentru autoturisme, motociclete, transport de mărfuri, autovehicule și utilaje de construcții, mașini și utilaje agricole, industria minieră, industria siderurgică, industria feroviară, industria maritimă și nu numai.

Proximitate

Doar cei care își cunosc clienții, care își ascultă clienții, care sunt ușor de găsit și sunt pregătiți să vorbească cu ei, pot dezvolta soluții personalizate pentru partenerii lor.

Printr-o rețea foarte eficientă de comercianți, ingineri de aplicații, parteneri comerciali și birouri cu personal complet, noi suntem întotdeauna aproape de clienții noștri. Acest lucru ne permite să răspundem problemelor cu rapiditate și flexibilitate.

Daca aveți nevoie de un lubrifiant inovativ pentru un motor nou, cu performanță ridicată, de un sistem recunoscut de monitorizare pentru întreținere preventivă sau doriți să optimizați utilizarea de lubrifianți în fabrica dvs., vă oferim expertiza de care aveți nevoie.

Analiza procesului

Doar cei care cunosc și înțeleg procesele dvs. pot oferi soluții optime.

Fie ele prelucrare, fasonare sau călire, majoritatea din aceste tehnologii de producție funcționează doar așa cum sunt planificate, cu soluțiile de lubrifiere special proiectate. Operatorii, mașinile, uneltele, piesele precum și timpii de depozitare și de transport, toate trebuie să fie luate în considerare. Pe lângă productivitatea crescută, sănătatea și securitatea la locul de munca sunt parametrii decisivi.

Fuchs, de asemenea, își aduce o contribuție importantă la o productivitate mai ridicată și la securitatea la locul de muncă în domeniul prelucrării. Experții în cercetare și dezvoltare au creat produse miscibile cu apa, care permit o prelucrare eficientă și de succes la o gamă de pH compatibilă cu pielea. Mai mult decât atât, conceptele noi de protecție împotriva coroziunii oferă soluții individuale de sistem.

Competență reală

Obiectivul clar pentru calitate a specialiștilor în lubrifianți oferă beneficii decisive.

Împreună cu clienții noștri, suntem întotdeauna în căutarea unui lubrifiant mai bun. Forma, scopul și amploarea acestei colaborări este unică. O numim parteneriat de dezvoltare. Succesul parteneriatelor noastre de dezvoltare se bazează pe un fapt important: Fuchs nu este unul dintre giganții din domeniul petrolier cu propriile materii prime și cu propriul țiței. Fuchs este o multinațională independentă, specializată în lubrifianți.

Independența Fuchs reprezintă diferența. Deschiderea către soluții noi și inovații. Și inovația este caracteristica definitorie pentru Fuchs. 70% din produse au o vechime de cel mult cinci ani și marea majoritate a produselor sunt soluții individuale – ca și cerințele lor.

Mobilitate

Lubrifianții Fuchs se desprind de concept.

De fiecare dată când un automobil, camion, transportor, mașină de confecționat sau mașină agricolă iese de pe linia de producție, cel puțin un produs Fuchs a fost folosit. În Germania, Fuchs este lider de piață în uleiurile de motoare și uleiurile de amortizoare, cu care se umplu din fabrică. De asemenea, Fuchs joacă un rol important ca partener de dezvoltare pentru OEM-uri (producători de echipament original) și ca furnizor pentru industria internațională a automobilelor.

Acest fapt poate fi explicat printr-un know-how vast, prin gama largă de produse și, nu în ultimul rând, prin flexibilitatea remarcabilă care este apreciată de clienți. Fuchs are specialiști independenți în lubrifianți. Nu degeaba mărcile Titan și Silkolene se bucură de o asemenea reputație printre profesioniști.

Viitorul

Lubrifianții Fuchs ajută la protejarea resurselor de valoare.

Fuchs este unul dintre pionerii din domeniul dezvoltării de produse ecologice și eficiente energetic.

Compania a primit premiul I pentru gamele PLANTO, în anul 1985. În prezent, Fuchs este lider mondial de piață în materie de lubrifianți rapid biodegradabili. În anul 2000, a prezentat primul ulei de motor fără zinc la nivel global, cu un grad de vâscozitate de 0W-20.

În ultimii ani, a fost creată o întreagă gamă de lubrifianți eficienți, de înaltă performanță, pentru toate tipurile de aplicații, ceea ce reprezintă o contribuție pozitivă la reducerea consumului de energie și la protejarea resurselor și mediului.

Home | Selector ulei | Produse | Oferte speciale | Cataloage / broșuri | English | Contact

Traduceri tehnice oferite de TTE