Home Lubrifianti si unsori

www pe site

Lubrifianti Fuchs

 

Lubrifianti alimentari Cassida

Uleiuri pentru instalații frigorifice

 

RENISO ACC 46

Ulei frigorific pentru uz la sistemele de aer-condiționat ale vehiculelor care folosesc ca agent de răcire CO2. RENISO ACC 46 a fost formulat pe baza noului ulei de bază PAG și conține aditivi speciali care îmbunătățesc stabilitatea la îmbătrânire și performanțele anti-uzură. Uleiul frigorific are o stabilitate termică ridicată precum și o comportare bună la miscibilitatea cu CO2.

RENISO C

Uleiuri frigorifice pe bază de poliolester sintetic (POE) pentru a se utiliza cu agenții naturali de răcire CO2. Pentru aplicații transcritice și subcritice CO2. Perfect miscibil cu CO2.

RENISO K

Uleiuri înalt rafinate, naftenice pentru utilizare cu agenții de răcire R22 și NH3 (RENISO KM 32; KS 46; KC 68; KES 100).

RENISO MS

Uleiuri frigorifice semi-sintetice. Amestecuri stabile de alchilbenzeni și uleiuri minerale naftenice înalt rafinate (ISO VG 32 - 68). A se utiliza cu agenții frigorifici R22 și R401A/B, R402A/B.

RENISO PAG 46/100

Uleiuri frigorifice pe bază de polialichilen-glicol (PAG), complet sintetici pentru sistemele de aer-condiționat de la automobile, utilizând agenții de răcire R134a (ISO VG 46; ISO VG 100).

RENISO PG 68/GL 68

Uleiuri frigorifice complet sintetice pe bază de polialichilen-glicol (PAG), semi-solubili cu amoniacul, pentru agenții de răcire NH3 și hidrocarburi.

RENISO S/SP

Ulei frigorific complet sintetic pe bază de alchilbenzen stabili chimic și termic. (ISO VG 32-220). A se utiliza cu agenții de răcire R22, S 68; de asemenea adecvați pentru NH3.

RENISO SYNTH 68

Ulei frigorific complet sintetic pe bază de PAO pentru toate aplicațiile NH3 și CO2 (nemiscibile cu CO2).

RENISO TES 100

Ulei frigorific parafinic, foarte rafinat cu comportare excelentă la variația vâscozitate-temperatură pentru turbo-compresoare.

RENISO TRITON SE/SEZ

Uleiuri de răcire complet sintetice, bazate pe esteri, pentru agenți de răcire ecologici cum ar fi R134a, R404a, R507, R407c, R410a, etc., foarte uscați.

RENISO ULTRA COOL 68

Ulei de răcire complet sintetic pentru utilizări NH3. Pentru un transport redus de ulei și stabilitate termică ridicată.

RENISO WF

Ulei mineral frigorific special, înalt rafinat, pentru lubrifierea compresoarelor frigorifice izolate ermetic care folosesc agenți de răcire izobutan (R600a).

Home | Selector ulei | Produse | Oferte speciale | Cataloage / broșuri | English | Contact

Traduceri tehnice oferite de TTE