Home Lubrifianti si unsori

www pe site

Lubrifianti Fuchs

 

Lubrifianti alimentari Cassida

Uleiuri pentru compresoare

 

PLANTOLUBE SC 46 S

Ulei de înaltă performanță, rapid biodegradabil pentru compresoare cu șurub. Pe bază de esteri sintetici saturați. PLANTOLUBE SC 46 S oferă excelentă stabilitate la îmbătrânire, proprietăți bune de deaerare și pierderi scăzute prin evaporare.

RENOLIN 200

Uleiuri de lubrifiere, rezistente la îmbătrânire cu comportare bună la variația: vâscozitate-temperatură pentru cutii de viteze cu solicitări normale, unități de acționare, lagăre și rulmenți. Uleiuri C de lubrifiere conform DIN 51 517-1 și uleiuri VB/VC de lubrifiere conform DIN 51 506.

RENOLIN 500

Uleiuri de lubrifiere, în special rezistente la îmbătrânire, oferind oxidare minimă. Conțin aditivi pentru a îmbunătății protecția împotriva coroziunii și stabilitatea împotriva îmbătrânirii. Uleiuri VDL de lubrifiere conform DIN 51 506. Pentru temperaturi de ieșire ale compresorului de până la +2200C.

RENOLIN COOL +

Ulei de ultimă generație, de înaltă performanță pentru compresor cu șurub pentru aplicații dificile. Stabilitatea excepțională la îmbătrânire și durabilitate extrem de mare.

RENOLIN DD VDL

Uleiuri de lubrifiere pentru compresoare de aer cu camere de injecție a lubrifiantului. Conțin aditivi pentru a crește protecția împotriva coroziunii și rezistență la îmbătrânire și reduc depunerile (efect detergent). Uleiuri VDL de lubrifiere conform DIN 51 506.

RENOLIN SC MC

Uleiuri de răcire pentru compresoare cu șurub cu aditivi pentru a mări protecția împotriva coroziunii și stabilitatea împotriva îmbătrânirii și pentru a reduce depunerile. Uleiurile RENOLIN SC MC pentru compresoare „stresate” termic. Indice ridicat de viscozitate. Indice scăzut de formare a spumei. Permit prelungirea intervalelor de service.

RENOLIN SE

Uleiuri complet sintetice pentru compresoare de aer, bazate pe tehnologia avansată cu esteri sintetici.

RENOLIN SYN A, R46

Fluid sintetic de mare performanță pentru compresoare de aer, excelentă biodegradabilitate conform cu DECD 301C > 60%. Excelentă stabilitate termică și oxidativă.

RENOLIN UNISYN OL

Uleiuri de răcire, complet sintetice pentru compresoare cu piston și șurub, pe bază de polialfaolefine cu stabilitate excelentă la oxidare, bună protecție împotriva uzurii, deemulsifiere excepțională și comportare excelentă la variația vâscozitate-temperatură. Indice ridicat de vâscozitate. Eliberare excelentă de aer. Permite prelungirea intervalelor de service. Ca ulei de compresor îndeplinește norma VDL conform DIN 51 506 și ulei hidraulic sintetic conform DIN 51 524.

RENOLIN VAC 100F

Lubrifiant pentru pompe de vid, pe bază de uleiuri minerale înalt rafinate. Nu conține aditivi escorianți.

Home | Selector ulei | Produse | Oferte speciale | Cataloage / broșuri | English | Contact

Traduceri tehnice oferite de TTE