Home Lubrifianti si unsori

www pe site

Lubrifianti Fuchs

 

Lubrifianti alimentari Cassida

Anticorozivi

 

ANTICORIT TX 8R/DW THIX R2

Protecție optimă a lanțurilor, cu protecție excelentă împotriva uzurii când componentele sunt folosite primele. Compatibili cu toți lubrifianții uzuali, aplicați ulterior.

ANTICORIT 04 W/TX 10-A/TX 11/KL 7/OHK-F/LSB

Programul complet de protecție împotriva coroziunii pentru rulmenți. Oferă protecție pe termen lung. Compatibil cu toți lubrifianții uzuali, aplicați ulterior.

ANTICORIT 1, 3, 5 F

Uleiuri convenționale de protecție împotriva coroziunii pentru uz universal.

ANTICORIT 5012 S/RP 30 NT

Uleiuri convenționale de protecție împotriva coroziunii pentru suprafețele rulourilor (banda) din oțel.

ANTICORIT BGI

Ulei de prevenire a coroziunii, de înaltă performanță, conținând VCI. Oferă protecție sigură pe termen lung împotriva coroziunii pentru rulmenți, cutii de viteze etc.

ANTICORIT BML 3

Agenți de prevenire a coroziunii fără ulei mineral pentru componentele sistemului de frânare. Compatibili cu fluidele sistemelor de frânare.

ANTICORIT BW/HKW 350M

Fluide de protecție împotriva coroziunii care formează straturi uscate, cerate groase pentru protecție exterioară și pe termen lung. Pot fi, de asemenea, folosite pentru protecția sub-podelelor și cavităților.

ANTICORIT CPX Technology

Ceară de conservare solidă, fără solvent și apă. Respectă norma VOC conform 31. BJmSchV. Ajustat pentru aplicare la rece prin pulverizare standard. Folosit pentru protecția cavităților, cu protecție anti-coroziune de durată.

ANTICORIT DFG

Spray de ulei de penetrare cu lubrifianți solizi.

ANTICORIT Seria 4107

Uleiuri de protecție împotriva coroziunii, fără bariu, tixotropic, pentru toate suprafețele stocate sub formă de rulouri. Excelentă protecție chiar și în condiții climatice, extreme. Rezistență optimă la spălare chiar și după îmbătrânire. Ulei standard de protecția suprafețelor caroseriilor auto, folosit în industria metalurgică din Germania. Aprobat VDA.

ANTICORIT seria LBO

Protecție optimă a lanțului cu protecție excelentă la uzură când piesele sunt folosite primele. Compatibile cu toți lubrifianții uzuali, aplicați ulterior. De asemenea, recomandat pentru lanțurile transportoarelor.

ANTICORIT seria SPO

Fluid de ecruisare.

Lub Asyst: Anticorozivi Lub Asyst: Anticorozivi

Home | Selector ulei | Produse | Oferte speciale | Cataloage / broșuri | English | Contact

Traduceri tehnice oferite de TTE