Home Lubrifianti si unsori

www pe site

Lubrifianti Fuchs

 

Lubrifianti alimentari Cassida

Unsori pentru utilaje agricole

 

AGRIFARM PROTEC 2

Formulată pe baza săpunului litiu/calciu, ulei de bază selectat și aditivi speciali, AGRIFARM PROTEC 2 este o unsoare de înaltă calitate, rezistentă la îmbătrânire, cu durabilitate mare și protecție excelentă împotriva coroziunii. Este stabilă la temperatură, asigură performanță EP bună, protecția împotriva uzurii, stabilitate de lucru bună, rezistentă la apă și oferă o bună aderență la metale.

Specificații/aprobări: KP 2 K-20, ISO-L-X-BCHB 2

AGRIFARM HITEC 2

AGRIFARM HITEC 2 este o unsoare multifuncțională, săpun de bază, litiu complex pentru o lubrifiere pe termen lung. Asigură o rezistență bună termică și mecanică, bună stabilitate de lucru, rezistență la apă și protecție excepțională.

Specificații/aprobări: KP 2 P-20, ISO-L-X-BEEB 2

AGRIFARM FLOWTEC 000

AGRIFARM FLOWTEC 000 este o unsoare semi-fluidă, de înaltă calitate, rezistentă la îmbătrânire, săpun de bază litiu/calciu, ulei de bază selecționat și aditivi speciali, oferind protecție excelentă împotriva coroziunii. Este stabilă la temperatură, oferă o performanță bună EP, reduce uzura, este rezistentă la apă, afișează o bună aderență la metale și este recomandată pentru sistemele centralizate de lubrifiere chiar și la temperaturi scăzute.

Specificații/aprobări: GP 00/000 G-40, ISO-L-X-DBIB 00/000

Home | Selector ulei | Produse | Oferte speciale | Cataloage / broșuri | English | Contact

Traduceri tehnice oferite de TTE